sista julikvällen

heej
nu äre sista kvällen i juli... suck, tråk tkr ja, juli är ju den enda månaden som är helt skolfri... usch :/ jobbigt . . . :S men man får njuta av de lilla som är kvar.... så idag har ja passat på å solat, eftersom de inte ska bli så fint väder i helgen, blir troligen samma sak imorgon (:

hare bra
/C

..

heej
härlig onsdag de har varit idag, perfekt väder :) nu på kvällen har ja varit med en kompis som heter amanda (: vi flummade runt lite å gick till ica å fjantade oss, var great ;)

i helgen kmr regn :/ tråk... men då får man ta å njuta av de fina vädret nu..

mer hade inte ja å säga denna onsdags kväll

ha de bra
/C

heej

sry för dåligt uppdaterande... idag har ja bara solat å latat mej, imorgon ska ja träffa ngra kompisar, vi kmr antagligen göra liknande :P

tråk att sommarlovet börjar gå mot sitt slut, men de e klart, mkt kan hända på de tre veckor som är kvar (:

vill passa på å tipsa om carmex läppbalsam elr va man nu ska kalla de, är verkligen de bästa som funkar mot uttorkade läppar (som mina), men smetar man på detta så blir de mjuka igen ;) lukten är dock aningen konstig, fast man vänjer sej... tuben tyckte ja oxå såg ut som lim första gången ja såg den, men den fungerar verkligen, TRY IT :)

Carmex Läppbalsam Original, 10g - Klicka på bilden för att stänga Bild: bettiesgalleria.com, har carmex för endast 39 kr styck å 89 för tre stycken :)


/C

sol :)

heej
gu, vilket härligt väder de har varit idag :D har bara solat å tagit det lugnt, å ikväll händer inte så mkt, måste sova tidigt för måste upp vid typ halv 8 imorgon, ska till sthm med en kompis å vi sk typ åka med ett tåg som går vi nio.... så ingen sovmorgon imorgon inte :/ men aja, kul sk de iaf bli :)

näe, nu ska ja göra absolut ingetting å bara mysa å njuta av sommaren :)

hare bäst å ha en riktigt mysig fredagskväll :)

/C

tbx från örebro

heej
har varit på rix fm festival i örebro, har en lång historia att berätta imorgon :) haha...

hare gött
/C

mamma mia

heej
var på bio idag, blev mamma mia (: riktigt bra film, man blev glad av den å den passar verkligen till regniga dagar som denna... :) ville bara ställa mej upp å dansa när de började sjunga, haha, har aldrig sett ngn musikal med mamma mia, så de var vell på tiden å se ngt som är mamma mia, elr va man nu säger :P den var iaf bra :)

annars har ja inte gjort mkt idag, imorgon hoppas ja på fint väder så de blir lite sommar :) trött på regn å åskan....

men ni får ha de så bra

/C


HISS DISS

Hiss: flip flops....SÅ ENKELT, SÅ BEKVÄMT! :D finns det ngra mysigare skor på sommaren, inte troligt :) bara att gå i dem sen är man ready to go... (:


flip flop i massor ! :)

Diss: YSL satsar på mörka läppar i höst, å visst, blodröda tkr ja är jättegrymt, men svarta? Njaee :/ ingen hit tkr ja iaf...


svarta läppar                                                  blodröda läppar

Bilder: google.se


/C

do you remember?

heej
idag har ja inte gjort så mkt, tagit det lugnt å så :)

ngt nytt är att vi i kategorin "do you remember?" kmr skriva om saker som de flesta glömt bort, å premiär inlägget handlar om den gamla TV-serien "Popstars", ringer det en klocka? Serien var ungefär som dagens Idol, fast skillnaden var att Popstars letade efter grupper som de sedan skulle göra till artister, i Idol äre ju solo. Popstars började sändas på kanal 5 år 2001. Det första bandet hette Excellence, å ja (som då var 8) var helt galen i dem. Ja kollade om å om igen på programmen å ville klä mig som dem. Deras signum var att de hade mkt bälten, gärna breda och med metallspännen. De blev iaf väldigt populära, dock försvann de väldigt fort efter serien, men de lyckades hålla sig kvar längre än deras ersättare Supernatural, som blev det andra bandet som vann Popstars. Det försvann direkt efter seriens andra säsong slutat. Inför den tredje, som kom att bli den sista, säsongen så var det ngt nytt som gällde. Glöm band, nu var det solo som gällde. Det var då ja slutade kolla, för ja tyckte det blev så tråkigt... Den som vann solo säsongen gjorde inte mkt väsen av sig, det enda jag kommer ihåg var att det var en kille. Efter de här tre säsongerna var hysterin för Popstars som bortblåst. Så serien lades ner efter sin tredje säsong. Nu på senare år (runt 2006-2007) så bildade en medlem från det forna Excellence å två medlemmar från det forna Supernatural, ett band som hette, Natural Ex. Bandet höll inte, och för alla ex popstars var nu sagan över.



tänk dig den i rosa å ta bort ON STAGE, så haru loggan (:

/C

C är tbx

heej alla !!
det har varit ett långt uppehåll för mej,,,ja har varit på semester. Ja har åkt runt lite i Europa...men nu e ja som sagt tbx!
Ett av de ställen som var mkt trevligt var när ja å min mamma å pappa var i Paris, och när vi sk kolla på Eifelltornet. Det kändes verkligen sjukt å se de i verkligheten, efter att ha sett de på bilder å i filmer. Vi hade precis åkt med metron, sen stod de en pil till Eifelltornet, å så började vi gå...men vi såg det inte, å så svängde vi av mot en väg, å vad ser man då? jo, ena "benet" av Eifelltornet, å då blev man sådär galet glad...:) å vilken utsikt det var högst upp...det var jättemysigt
hoppas ni alla har en kanonsommar!

/C

ONT

Hejsan.....!

Har skitont i huvudet. Är frusen så jag tror nog att en febersväng är påväg! Fasen, åker ju bort snart.
Åker hem imorgon från Tajjjbridge! Många fina minnen och några lite mindre fina tar jag med mig hem!

Idag köpte jag inget speciellt, en rosa tee från Carlings. Ganska söt!

Ska äta en bit macka nu!

Hörs!

/E

...

Hej...
5 dagar sedan förra inlägget... Jag ber om ursäkt! Men ni vet anledningen, ingen dator....

De senaste dagarna har jag inte gjort något speciellt... Vart inne i stan 2 dagar och köpte lite saker.. Ska in igen imorgon med mormor! :) Annars har jag bara softat...

Mycket som har hänt, men inget som man vill prata om..


Ni får ha det så bra!

Hejdå!  Kram!

/E

..

Hej ...
Förlåt för väldigt dålig uppdatering. Har ju inte haft tillgång till internet i mer än en vecka.
Sitter hos min moster och myser lite. Var inne i stan idag. Köpte ett vanligt linne o sen en penna. Ska in imorgonen igen och ska jag ev. köpa en filofax/kalender. Bra att ha! Då blir det ordning och reda.

Ska dra nu!

Ha´t bra

Kram
/E

;)

Hallojj
Läste nyss mitt brev om gymnasieintagning...Dra på trissor! Jag kom IN! :D
Det var redan känt att det vara många som sökt min linje så det var därför jag var osäker!
Skönt! Och något nästan ännu bättre är att vi börjar 22/8. Alltså en vecka efter min beräkning. Skönt skulle man börjat 15/8 skulle jag inte kunnat gå eftersom jag är i Spaaain! 
Mysigt!
Nu gick solen bakom moln, härligt. Filmdag blir det idag! :)

Ha de bäst!
/E

RSS 2.0