mktmktmkt

Heejj
Har otroligt mkt i skolan just nu, det är drf uppdateringen inte är den bästa.

Sitter just nu på svenskan och skriver en analys. Går vellan sådär. Endast två dagar kvar tills spanjoren kommer... :P Guu, så läskigt, fast ja har inte riktigt fattat det än. På fredag kommer ja nog drabbas av panik. Ngn främmande person, som ja aldrig träffat ska bo i mitt hus i fem dar.. Help!! Sedan i maj ska ja sticka till spanien å bo hos henne. Eller så äre tänk iaf.. ;:P

Haha. Läskans.
Våffeldagen idag då. Yumm!!
Men nu ska ja dra, plugget väntar, WONDERFUL!!
HA det bra :)
/C

rough week

Hello..
Varit väldigt mycket med skolan nu på sistone.. Tycker det räcker som en ursäkt, men jag ursäktar mig ändå! =)
Nu är både samhällsprov och matteprov avverkade för denna veckan.. pust! Ytterligare 3 läxor denna vecka! En jobbig vecka med andra ord..
Jaja, ska återgå till svenskaläxan eller något annat, såsom tv:n!
Vi hörs
Ha det bra KRAM
/E


the sunrise

Hej!
Vilken underbart fin morgon! Solen lyser och det är vår! :)
Ska cykla till skolan today, sedan efter skolan blir det träning!
Men nu ska jag gå och börja fixa mig!
Ha det bra!
Kram!
/E

/E

Hejsan!
Jättedålig uppdatering från min sida.. Hela 2 veckor har gått från mitt senaste inlägg! Har helt enkelt den dumma anledningen att jag har haft fullt upp med läxor, prov och liknande, vilket har tagit upp den mesta av tiden! Förlåt för det!
Nu hoppas jag att jag inte kommer vänta sålänge till nästa gång jag skriver, utan att det faktiskt kommer ett inlägg imorgon too!
Skola idag! Det var ett jättesvårt spanskaprov, vilket gick skit! Hoppas på bättre lycka i maj (då nästa prov är)!
Idag har jag även kört bil, mötte en stooooor lastbil med släp, hahaha det vart lite tumult eftersom varken jag eller mamma var med på att det kom en lastbil ( sikten var verkligen skymd ) .. Men det gick bra som tur var!
Dataprov imorgon som gäller och nu är det plugg på listan!
Vi hörs! Ha det bra!
/E

confession of a shopaholic

Heej på er!!!
Hade ett fucked up spanska prov idag, hejdå till det säger jag! Har aldrig gått så sucking på ett prov.. Ska om ngra timmar ner på stan å dansa. Disco it is tooodayyy!! Visst är det underbart med det fina vädret? Känns verkligen som att våren är här, på riktigt. Sen imorgon snöar det vell, haha!! Nää.. nu får vi hoppas att de håller i sig.

Ha det bra iaf :D

torsdag

Heej!!
Är läskigt trött, och ska snart bänka mig framför TV:n med lite frukt... Gäsp. Börjar sent imrogon, så skönt det iaf. I helgen ska ja åka skidor (så är de planerat iaf, men man vet aldrig me min familj..) å fira syrran, sen va med kompisar imorgon kväll.. Sisi.

Men ni får ha det så bra :)

dålig uppdatering

Blir så när man är trött å har mkt plugg..

Men nu skriver ja iaf!! Hejjss!! Allt bra? Allt är fint med mig, förutom att ja e skittrött å så freaking trött på skolan.. gäsp.. idag har ja inte många planer.. Gårkvällen var iaf super, var på resturang med kompisar, och det blev riktigt mkt tjejsnack, skratt och prat i allmänhet. En jäkligt bra kväll helt enkelt. Hade verkligen jättemysigt, satt vell där i ngra timmar, typ 3 kasnke? Åt förresten skitmkt glass, OCH värt att nämna är att ja faktiskt smakade sushi... det var inte gott.. Åt en pyttebit, men det räknas.. oh yes!!

Ha det bra, nu ska ja fixa svenskan (JIPPII!!!!, not)


update from E

Hej :)
Seg dag det har varit idag! Faktum är att det har varit segt ända sen skolan började efter sportlovet! humhum ... 
Ett antal prov är inbokade, historia på fredag och spanska på tisdag tror jag.. Sedan fick man veta igår att vi har nationella prov i engelska i april/maj och sen i matte i maj.. suck ! :( Jaja, bäst att hålla ut...!
Nej nu ska jag dra mig... Ska läsa i Stephanie Meyers bok "breaking dawn", den fjärde och sista utkomna boken i Twilightsamlingen.. Läste ut 3:e boken, Ljudet av ditt hjärta, nyss! :):) Så, hejdå! =D

/E


Everyday I wake up, broken.
Now I know how hard it is to have it on paper.
Disgusting.
Feeling so tragical. Looking forward, there´s no future.

sverige

HEEJ
Är hemma igen, och nu ska ja snart kolla på SATC och äta lite godis och frukt. Mkt och i den meningen... :P Hih. Iaf, kopierar ett inlägg som ja skrev imorse:


Det har varit skitkul och vill tillbaka. I torsdags så stack ja ju till sthm vid två, och båten gick klockan 6 från frihamnen. Jag och Emelie trodde vi skulle ha världens otur och inte komma med ngn rolig person, men så fel vi hade. Karaoke och pekade på cidern till exempel,haha. Okej, det är bara en person som fattar det där, men mja, vissa minnen stannar hos en själv. Måste bara tillägga att jag träffade den snyggaste estländaren, Ken, (luvan som vi oxå kallade honom)... Naaw, och wesc- tröjan, emelie? Haha!! ROM, COLA, ROM!!! Lila mössa, Häxsmilet, Thomas, var oxå ngra vi hängde med on the boat. En underbar kväll, då man fick höra många fina saker.

På fredagen så kom vi ju till Tallinn, och vi hade verkligen ett jättefint, modernt hotell. Skitsnyggt, ska ladda upp bilder här sen (bara ja kmr ihåg), men måste ta in dem på datorn. Jag och Emelie gick runt på stan, och så kollade vi på estländarna, vi märkte väldigt fort att alla killar var i stort sätt rakade, luktade likadant och hade sån där pälsmössa på sig ;P Vi hittade oxå till LIndex, vilket var lite kul.. Hih. På kvällen åt vi på resturang, och så hade vi det riktigt mysigt.

I lördags, igår, var vi tvugna att lämna vårat fab hotell, för att åka vidare hem till SVERIGE. Men innan det var det stan som gällde, shoppade lite, mkt örhängen blev det denna gång. Then again, we were on the boat, och vi kollade runt, åt lite, strosade runt i tax freen, sprutade på escadas senaste doft ett antal gånger. Vi sjöng med på karaoken, drack champagne, dansade som galningar till infinity (guru josh, den bästa partylåten som finns). Var jättebra musik på discot, och där släppte man verkligen alla spärrar och bara körde. Vi skrek oss hesa till Boten Anna, Hot´n´cold, The way I are, Right now och Bailando, bland annat.

Imorse gick vi upp en timme för tidigt (estlands tid, en timme tidigare), så vi var riktigt trötta, men ja, vi gick runt på båten. och var ganska sega.

Nu sitter jag här igen, vid min bekanta dator, och det känns nästan som om jag aldrig åkte, fast sedan när ja tänker tillbaka på alla minnen inser jag att ja faktiskt har varit borta. Har varit en jättebra helg, tack emelie för att jag fick följa med. Känns surt att det är skola imorgon, men det är inte mkt man kan göra åt det. Har en redovisning på estetisk verksamhet imorgon, ett teater framförande eller vad man säger.. Hm, får se hur det går. Stepp och dans är det imorgon igen. Känns lite mysko, jag känner mig inte som samma person längre, alltså som ja var innan ja åkte. Utan mer, hmm, ja, ja vet inte. Känns bara lite annorlunda, och mycket bättre. Man brukar ju säga borta bra, men hemma bäst, och det är ju so true, men borta är so damn good too. Haha. Mkt text det blev, ingen kommer nog orka läsa.


Det är faktiskt från min andra blogg, som jag har ensam, carolineb, så kika gärna in där :) Candy and fruit are waiting!! Ha det bäst!!
/C

RSS 2.0