(:

helloo...

väldigt varmt väder idag! stekstek :D
hade orientering idag på idrotten.. drygt! letade inte efter den sista eftersom vi såg en orm :) haha :D lr de andra såg den, jag försökte leta efter skylten (a)!
plugg idag, men orkar inte... är så skoltrött just nu! vill bara lägga mig ner o sova:P

en kul grej som händer igår kväll:
carro: blabala (hon pratade om ngt)
emelie: ZZZZzzz!
carro:HALLÅÅÅ ?? ..............
emelie: oj, va ?! pratar vi fortfarande ?

haha, en kort sammanfattning - vi pratade om vad vi skulle göra imorgon(fredag) och carro pratade om alternativ. rätt som de va så hörde hon mig typ snarka. och hon försökte desperat att väcka mig med skrika på mig.. sen vaknade ja o ja trodde vi redan hade slutat prata för länge sen:P haha konstigt det var att vakna till hennes röst när man sovit... konstig kkänsla men skratt blev det (:

päronen är o handlar.. hoppas de kommer hem snart för Iam hungry! 

imorrn äre ju då fredag! NICE! :D:D
på lördag blir det malmön och köpingsyran!  stek i helgen då ! amanda skulle visst träffa nåra killar.. micket spÄnnande! höhö;D
blir å ta med sig engångsgrill o maaaat :d 
myyyyyys!!

ha´t bäst! 

/E 

..

hejhej

kom hem nyss från en biltur :)
köpte dessutom hem mat o tog ut pengar på vägen till galan..
inte långt kvar nu hörrni! går på sommarlov om lite mer än en vecka.. underbart att vara ledig!
idag var det en lektion, engelska.. sen sattt man bara ute hela tiden o solade... vid halv 11 tror jag´åkte jag o carro ner till stan för att möta emelie, amanda och frida.. vi satte oss o käkade sen var vi ute i solen ytterligare och sedan åkte vi till swedbank park o kolla matchen mellan lärare o elever... för första gången på 6 år vann vi ;D skönt! haha :D det blev 4-3 till oss!
Just nu sitter jag och läser The Dirt av Mötley crüe..så himla bra är den! har läst ut den minst 20 ggr nu... och jag måste säga att den är den bästa boken jag nånsin läst! är ingen bokälskare av ngt slag men den boken slår alla höjder!!
  
ska fortsätta läsa lite o sen ska ja kolla om det finns ngt att kolla på, på tv!

höres!

/E

heej

heej....nu sitter ja i skolan, har so...ska ner en sväng till stan sen..


aja, har inte så mkt mer å tillägga...elr jo...fint väder e de ju ute :)

:)

hello...
har inte gjort så mkt idag.
satt ute o läste musikbörsens tidning ! alltid lika kul haha:D
var o tränade med carro vid 17..

ska kolla på lite bloggar nu!

hörs!

/E

jeansjackan....här för att stanna?

Jag tkr jeansjackan har gjort en comeback å är sjukt snygg. Egentligen kan man matcha den till allt....passar perfekt till svala sommarkvällar elr jaa...till allt i stort sätt. Funderar på att inskaffa mej en...kanske kanske....

aja det var vell allt ja ville säga....för den här gången..hörs kanske senare ikväll

/C

heej

idag har ja varit i skolan å sen ja kom hem har ja solat (: härligt väder ute (L) nu ska ja läsa lite bloggar å kolla runt lite på  nätet....inte mkt på schemat alltså (: men sköönt det, fast ska försöka åka å träna lite senare

/C

...

heej....
måste på allvar ta tag i bildjobbet nu..men orkar inte...känner verkligen ingen inspiration :/ aja ska vell göra den nu så att ja får bort det på to do listan.....

/C

.

Hejsan..

Kommer ihåg när jag själv höll på med projektet "skuggan". Den skulle bli färdig 31 mars 2007.
Hann aldrig klart , haha (:
Den ligger halvfärdig i någon låda sedan jag gjorde om lite i mitt rum:)
När jag går på sommarlov så ska jag kanske fortsätta, eller börja med något nytt hade jag tänkt!

När jag sa sommarlov, tänker jag på vad jag ska göra.. En del kommer jag fram till, men det ligger med kanske 2 veckors intervaller. Vad ska jag göra under den tiden då? Under början av juli kommer de flesta att vara utomlands, men inte jag. Jag sticker iväg i slutet av juli och hela augusti. Ska nog till min brorsa och vara där en del. Ska även med på spelning :D härligt! :D Vad mer.. Sitta på altanen resten av ledigheten. Nice?!! Nja... Vill ju göra ngt! Ska se till att vara hemma till 5 juli för då kommer brevet :D Tänker fortfarande på Kina och Spanien :D Upprymd känsla! Glad som 17 :D

Återkommer!
Ha´t bra!


/E

hello

Sitter och läser lite bloggar just nu..

Sedan jag kom hem har jag "softat" och läst mitt brev från Carlforsska gymnasiet :D
Och ni skulle bara veta hur glad jag blev när jag läst att man får åka till Spanien och Kina, haha alltså! KINA :D SPANIEN :D Ville hoppa i taket av glädje, var tvungen att ringa Carro :D
Har aldrig vart i Asien förut men nu jäklar blirre Asien xD

Måste jobba klart med em bilduppgift.. Hade tänkt att tänka ut vad mer jag ska rita, har inga färgpennor hemma.. Fixar det nog lite senare!

Måste kila, ska kolla på ngt prgram nu.. 

 Ha´t bäst!

/E

liknande

de snygga peep toe pumpsen är otroligt heta i sommar..
om man vill ha liknande Rupert Sanderson skor så ska man kolla in ett par på din sko, som dock har lågare klack å är i lack, men lack är ju också hett, å priset är stor skillnad...de som är högst upp kostar drygt 7000 å de under kostar 249...

       Bild: net-a-porter.com
DS_238813_A.tifBild: dinsko.se

/C


nya färger på fendi spy bag

Fendi spy bag är en goding för minst 15 000 kr, en väska som väckte stort vill ha begär hos mej... nu har de förnyat sin spy bag, som var populärast för ngt år sedan, i nya färger....lite mer somriga färger å de säljs hos net-a-porter.com
Fendi Leather spy bag    Fendi Leather spy bag  Bilder: net-a-porter.com

jag ville förut ha en i svart... nu är siktet inställt på ngt chanel liknande

/C

...

heej
har varit hemma ett tag, sitter nu vid datorn å lyssnar på nrj...

har inte gjort mkt idag, mer än skola..

ikväll blirre å jobba med en bilduppgift som ska vara klart imorgon, sen läsa sofis mode (:

hare bra
/C

...

heej
har varit hemma ett tag, sitter nu vid datorn å lyssnar på nrj...

har inte gjort mkt idag, mer än skola..

ikväll blirre å jobba med en bilduppgift som ska vara klart imorgon, sen läsa sofis mode (:

hare bra

heej igen

sitter i skolan .. har so, håller på med en tidning (: nu e de typ 17 dagar kvar till skolavslutningen, varav 13 är skoldagar. ... najs :)

aja plugget väntar
hörs sen

trött!

Hejhej

Tack Carro för välkomnandet. :)

Börjar skolveckan imorgon med sovmorgon, 10.15. Skönt!
Måste gå o sussa nu haha :D
Idag hade jag det riktigt trevligt ute i det fina vädret. Cyklade till Erikslund och tillbaka. Köpter morsdag-present o sen glass och mycket att dricka. Varmt var det som tusan!
På kvällen gick ja o nåra kompisar runt pratade o....sen blev vi besökta av små 11-12 åringar som gillade att busa med oss. Drygt,:)

jajaj, måste dra nu... är jätte trött!
ha't gött!

/E

trött!

Hejhej

Tack Carro för välkomnandet. :)

Börjar skolveckan imorgon med sovmorgon, 10.15. Skönt!
Måste gå o sussa nu haha :D
Idag hade jag det riktigt trevligt ute i det fina vädret. Cyklade till Erikslund och tillbaka. Köpter morsdag-present o sen glass och mycket att dricka. Varmt var det som tusan!
På kvällen gick ja o nåra kompisar runt pratade o....sen blev vi besökta av små 11-12 åringar som gillade att busa med oss. Drygt,:)

jajaj, måste dra nu... är jätte trött!
ha't gött!

/E

kan ha hittat Den

heej igen, inte länge sen sist
nu kan ja ha hittat en klänning till avslutningen :) hoppas iaf..den e vit å med typ spets nertill...ja har iaf beställt den, sen får ja se om den ser lika söt ut i verkligheten. Drömmen är att hitta ett par guldiga pumps, som inte ser plastiga ut eller har ngt krimskrams på, med gärna en svag guldton å ngra cm klack. Men who am I kidding with, de kommer aldrig finnas såna som ja tänker mej å drömmer om....

men men...livet går vidare, hehe...

/C

en till..

..nu är vi två som har hand om shethinks bloggen. Dels jag, Caroline, som skrivit förut, sen nu Emelie. Det kmr stå ett C eller ett E efter våra meddelanden så att ni vet vem de e som har skrivit.

ha de gött
/ C

söndag

heej
älskar söndagar...så mysiga dagar, å härligt väder är det oxå... :) idag har ja solat å sen cyklat till ett köpcentrum utanför stan...köpte svarta slip in (: sen morsdag present.

trevlig dag har de iaf varit ;) ska kanske ut en sväng med ngra kompisar ikväll, hoppas det fortfarande är varmt då.

hare bra :)

vi fick iaf en...

...12:a, från ett land som iaf jag inte trodde vi kunde få mer än fem av. Malta, TACK! Vi blev iaf inte tolvlös i kvällens eurovision, även om man kunde hoppats på MKT bättre poäng på länder som Island, Finland, Danmark å Norge. Synd, men aja, man vet ju aldrig vad Europa ska tycka om låtarna som vi skickar. Det konstigaste är att det är de konstiga numrerna som hamnar högt upp. Jag menar: Ukraina förra året, med den där killen som stod å upprepade samma sak i tre minuter. Ja tkr iaf att Perelli gjorde ett bra framträdande, å om vi ska va tjuriga på ngn så ska de va Europa, som inte gav oss poäng :P men men, klart bäst i hela programmet var ju BJÖRN GUSTAVSSON :) ooh, twelve points go to....SWEDEN, haha, han kunde inte låta bli å skämta, å bra va ju de, för man behövde lite skratt i den tråkiga situationen som Sverige hade hamnat i. Fast ja tror inte ngra andra länder än Sverige fattade det, de trodde nog han ba va dum, men BÄST, det var han, klart.

Man kan ju undra om Sverige ngnsin kommer få en chans å vinna i den här tävlingen....vi får vell helt enkelt se. Rysslands bidrag, som vann, tyckte jag iaf inte om. Kom inte ens ihåg det när Look sa att Ryssland hade vunnit, men det var ju oxå en ballad. Två ballader i rad nu. Vad blir det nästa år?

heej

image1
Kommer absolut ihåg när de skrikrosa conversen var heta. Nästan alla ville ha dem!
Men jag kände aldrig att just rosa var min stil, så jag köpte bruna, limegröna och nu har jag klassiska vita.
Limegröna är i o försig lite skrikiga, men låt oss säga att jag hade en VÄLDIGT annorlunda stil på den tiden. Rosa converse skulle väl va kul att ha ett par, men skulle jag använda dem ? Nja!?!!Nej!
Är skrikrosa converse fortfarande heta ? Jag tror dom definitivt kommer bli retro nångång, men nu skulle ljusrosa sitta fint. Ljusrosa låga...fast sådana har ja inte sett ngnstans, men fint skulle de iaf va.
Men nu är ju trenden, "gladiatorskorna" otroligt hett, jag som hatade trenden förra sommaren har inskaffat mej ett par, så smaken kan faktiskt förändras. Kommer de vara varje fashionistas dröm i evigheter eller bara i sommar? Det återstår att se. Glad fredag!

23 maj

Heejsan

Tänkte bara logga in o säga grattis till min underbara vän Caroline! Hon fyller 16 idag. Hoppas du blev glad för presenterna!

Slutade tjugo över 1 idag, vilket är skönt. Gick hem o kollade på tv, blev inte länge för jag somnade i soffan. Vaknade kanske klockan 18. Men de sovtimmarna var guldvärda!
Har ätit tacos och sen käkat lite snacks. Ska kolla om det finns något att kolla på på tv.
Den här kvällen är vad alla kallar chill! Soft! haha :D
Imorgon blir det till att åka till Sthlm och lämna tillbaka en klänning som jag ångrat köpet på.

Hörs,
Hejdå ;)

ikväll gäller det

jag är en schlagernörd som hoppas att Sverige går vidare till final ikväll... skulle kännas så tråkigt annars, ja menar, det är ju tradition att se på eurovision finalen i maj (:

Charlotte Perrelli hyllas för sin insats.
Bild: aftonbladet.se


:)

hejhejj :)

sitter o tittar på satc just nu!
ska snart sussa, men ja måste bara kolla klart på avsnittet!:)
var nere på stan efter skolan o hittade finfina presenter till Carro! hoppas hon blir glad :D
börjar lite senare imorrn med spanska! seg lektion men det funkar vell!

ska nog fortsätta med tv-tittandet nu!

höres!

...

här igen....slutar nu.... men hörs när ja kmr hem

heej

jag håller löftet om mer uppdatering (: är fortfarande i skolan..slutar inte förrän halv fyra ungefär...

aja, måste läsa om fysik nu....tråktråk...men men...

en dröm

heej igen, inte länge sen sist..
skulle så gärna vilja ha den här.. kostar ungefär 13000kr å jag tkr faktiskt att den e värd det, eftersom den är väldigt klassisk. Den heter Chanel 2.55, å de e för att den kom ut i februari 1955. Sedan dess har den varit en klassisker. Aja, får vell drömma om den...

                                                                       
                                                                                                                             
                                                                       Chanel 2.55

                                                                                                           
Lauren Conrad från The Hills är en kändis som älskar sin Chanel väska, och hon använder den flitigt..vilket jag också skulle göra...om jag ägde en.

hej alla

heeeej
sitter i skolan nu (: ursäkta för dålig uppdatering, måste bli bättre...
har inte gjort så mkt idag, mer än skolan då...ska cykla ner till stan snabbt för ja ska kolla på ett par gula tygskor från åhlens, samt hitta present till min kompis som fyller 16, GRATTIS :D <3

Nu är det endast 22 dagar kvar till skolavslutningen :P det känns lite läskigt eftersom det blir en ny skola till hösten, vilket betyder: nya ansikten, nytt första intryck å allt sånt...ja tkr det är ganska jobbigt, men det är klart att det ska bli spännande...

aja, skoljobbet väntar...hare bäst!!

RSS 2.0