tiiiiisdag

heej
idag blev det en riktig slappdag, satt å stekte i solen ngra timmar tills de blev för kallt (hatar blåsten) .. men de va iaf ngt :) imorgon hoppas ja att det blir liknande väder som idag så man kan sola då med... (:

för tillfället känns det som om ja e otroligt trött på sverige.. sk vilja åka utomlands å plugga där... buhu... skulle va så kul å träffa lite annat folk å bo i en annan miljö... men de får vänta ngra år, de ska iaf bli så, ngn gång :P

idag har ja kollat lite på höstjackor på nätet, å de e ju så svårt å se hur de ser ut egentligen (stor nackdel med nätshoppingen) men det är ju så praktiskt å smidigt, för ja hittar mer saker på h&m:s webbshop än i deras butiker... hörde förresten att gina tricot sk öppna nätshop, när kmr ja inte ihåg, men tror de sk bli snart, bra de iaf, då ofta deras mindre storlekar är slut i butik... har letat runt i olika städer efter en stickad jättemysig kofta för 179 kr i storlek xs å färgen grå, men den finns i varken e-tuna, sthm, v-ås eller örebro... aja, hoppas ja kan ha turen med mig så den hänger framför mig när ja bara ska springa in snabbt för att kolla om de har ngt nytt, hoppas kan man ju iaf gö... :P :)

men ni får hare bra
/C

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0