saturday love

heej
idag vaknade jag och trodde att det var skola...sen kom ja på att det var lördag! :) jag älskar verkligen när det är så för man blir så glad av det (: idag har ja inte gjort så mkt, cyklat ner till stan för att köpa lite bas saker (linnen å t-shirt), annars har ja legat å stekt mej på gräsmattan. Älskar det här vädret..fast ja hatar det när man sitter i en bil, då känns det som om man inte får ta del av det.

Nu är det inte långt kvar till ja slutar nian...4 dagar tror jag närmare bestämt. Knäppt....ja tkr nian har gått så förbannat fort å ja undrar vart tiden har tagit vägen...menmen...det är vell sådant man får ta. Ska iaf njuta av de sista dagarna, för nu är det ju som sagt INGA läxor elr ngt sånt :) (L) alla böcker är nästan inlämnade (förutom matteboken, som ja lyckats tappa bort....kmr få ersätta :/) å vi har knappt ngra lektioner...På tisdag bär det av till sthm på klassresa under dan, haha, i sexan lyckades vi ta oss till gbg under tre dar..det blev en resa ja aldrig glömmer...  :D

Jag har alltid älskat t-shirts men nu har ja verkligen blivit galen i tees med barnsliga tryck på. Tycker att det är för söta å känns sådär lite halv slappigt med ett par snygga jeansshorts å ett par solglajjor med ballerniaskor. Perfekt för en varm dag som denna (:

Don't Trash Planet Teeså söt tee,  bild: www.topshop.com

ikväll blirre troligtvis grillning med ngra tjejkompisar. det blir vell å sitta å snacka hela kvällen på en gräsplätt...mkt trevligt.

hoppas alla har en mysig kväll ute i solen...hinner kanske slänga in ett inlägg senare ikväll

kramkram
/C

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0