söndag

Hej
Söndag - lövly
Dagen har varit super.. Var ju i sthm å hälsade på syster, var riktigt mysigt å trevligt. Innan det var det ju dans, å då fick vi veta vad vi ska vara på avslutningen - flashdance. Både glada å ledsna känslor, faktiskt. Kmr ni ihåg danstävlingen som inte blev av i slutet av nian (som ja skrev om)? De var att skolorna tävlade emot varann - i dans. Blev ju jätteledsen när de ställdes in å så, å vårt nummer som vi skulle ha var ju 80-tal.. Med låtar som maniac, fame och what a feeling. Den sistnämnda är den vi ska ha på avslutningen, å det är exakt samma version som vi hade. Känns så sorgligt att dansa till den, dock får man verkligen power. Som om det var meningen att vi ändå skulle dansa till den.. Ni behöver inte fatta hur jag menar, men nu när vi ändå får uppträda med den låten så känns det som om vi "slutför jobbet".

En annan konstig sak var att everybody hurts spelades på radion idag, ni vet, med R.E.M? Spelade in den låten i sjuan med ngra kompisar. Känns så sorgligt att höra den igen, det kmr så mkt minnen tbx... :/

Ska snart äta lite nachos, sen mysa med simpsons å godis.. JUst ja, sen måste ja läsa igenom svenskan.. suck, redovisning imorgon :( BLÖÖÖÖHHH!!!!

ha de bra
/C

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0