twilight

heej
kom nyss hem.. asså först vill ja bara säga, JAG ÄLSKADE TWILIGHT!!! så förbannat bra, asså satt typ med tårar i ögonen å dreglade för varje scen som edward var med i, seriöst killen är ju skitsöt/snygg/hot!!!! gud vilken film asså, ngt ja verkligen verkligen rekommederar.. vill ha den redan nu, måste köpa den när den kmr ut, å ska nog gå å se om den snart, kanske redan imorgon :D:D:D:D är så galen i den, satt typ i en timme efteråt å ba "naaw" å "ååh"... kunde inte sluta tänka på snyggingen.. å gud så gullig han var, så förbannat gullig.. sådär "moviestar-romantisk-endast-filmer" gullig .. varför kan inte sånna vampyrer finnas? sånna där söta snygga, sånna som han.. :) fy fasen asså.. gu.. hihi...

i början, när vi satt i biosalongen å hade sett reklamen så tändes lamporna, sen kom det en tjej in å snackade å presenterade filmen å att den hade världspremiär å allt sånt.. sen sa hon typ att de bara hade en kopia av den här filmen, men den ska visas på två salonger samtidigt.. ja tänkte: hur fasen ska de gå? :P så sa det att de kanske inte blev ngn film, å ja ba: whaaaat!!!! så ja sa ngt i stil med: men åååh, ja vill ju se den här filmen.. å då sa amanda "klart ja vill se den här, annars skulle ja inte sitta här":.... skitkul var det iaf :=) så filmen började typ inte förrän klockan kvart i tio, då den skulle börjat kvart över nio.. men det gjorde ingetting, den var värd att vänta på :)

efter bion gick vi till ett matställe typ å satte oss där ett tag, sen skulle aina hem å vi andra vandrade runt ett tag (jag, emelie, amanda, malin & mattias) .. sen åkte vi buss till typ, där amanda bor, men då fattade ja inte att ja å emelie skulle av för vi skulle lixom på en annan hållplats, å om vi skulle hoppat av där amanda bodde skulle vi fått gå skitlångt.. tur att amanda bor nära bussen :) så vi åkte vidare, sen följde malin & mattias med mig å emelie till vår hållplats eftersom vi inte har en aning om hur man kom dit.. eftersom vi aldrig varit där vi var... ngn som fattar?? sen stod ja å emelie å väntade på bussen en kvart, and now I´m here :)

hihi.. nu ska ja sova...

SF Bio: TwilightBild: sf.se

 ROBERT PATTINGSON :D Bild: google.se
kanske inte tog världens bästa bild :P :P men....

hiihi.. iaf, hare bra :D
/C

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0