back from sthm

HEJ :D
Kom nyss hem å är på super humör ;) Har varit en grymt härlig dag, å kväll :) Hade så otroligt kul idag.. Hihi.. På tågresan dit löd en konversation mellan mig å Emelie såhär:
Jag: Men vad ska du dricka då?
Emelie:
(som höll på med mobilen) Um, gurksoda såklart, du?
Jag: Orresta mjölk...

HAHAHAHAH :) ingen som läser kmr säkert fatta varför detta var så kul, men de kanske var ett intern joke ;) Jo, va hände mer idag då? ;P Humm.. för det första missade vi ju tåget hem, men det spelade ju inte så stor roll ;) Åkte fel med tunnelbanan gjorde vi oxå.. :P Haha... Vi båda var vell LITE  för trötta för att bedöma vart vi skulle av ;) Det som var så lugnt å skönt att sitta i den tomma vagnen... På tågresan hem lyssnade vi på en massa gammal musik som förmodligen hela vagnen hörde... :P Gu, de hände så mkt,. å nu när ja ska sitta å försöka skriva ner de roligaste konversationerna, så äre blankt helt enkelt.. :P Men när vi satt på centralen å väntade på skjuts (som tog 30 min å komma HAHAHAHA) så försökte emelie göra sitt bästa för att härma brats å gotlänningar... Emelie, I´m sorry to tell you this, but you sucked at it!! :) Haha.. Bilder kmr komma upp, I guess tomorrow.. Orkar nog inte lägga in allt nu..

Men vad blev de shoppat då?
Um.. mja, inte så mkt.. men lite hittade.. bl.a. halsduk, linnen, tröjor, diadem... :P

Nu ska ja nog se ngn film å ja, fixa lite ;)
Men hare gött
/C

JUST JA: hahhaa... såg ju förresten en viss bloggare på stan, TVÅ GGR :P hihi.. sen programledaren från singing bee å sen var det visst ngn från beck oxå ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0